Over Thijs … 2017-05-07T12:12:40+00:00

Thijs banner transp

” I didn’t necessarily come here to be average. “

thijs

Ik drink graag koffie, met een beetje melk. Misschien hebben we elkaar al eens ontmoet. Misschien ook nog niet. Ik woon momenteel in Amsterdam. Je zou me kunnen kennen van tv of uit een blaadje. Ik ben een so called ‘spirituele’ ontdekkingsreiziger maar ook niet vies van een gezonde dosis commercie en aards succes. Ik leid een succesvol PR & marketing bedrijf, So PR. Maak televisie programma’s,  en  ben auteur van het boek ‘So Thijs, tips tips en nog meer tips’. Ook verleende ik – met een grote knipoog – mijn ‘drilboor kunsten’ aan de “perfecte krul’ commercial van Andrelon.

Ik adem diep en bewust, houd oneindig veel van honden en bloemen en wordt geïnspireerd door muziek en melodie. Ik ben behoorlijk visueel ingesteld en heb grote liefde voor unieke kleur en vorm combinaties. Hoewel kunstwetenschappen zeker niet mijn expertise is, geniet ik er enorm van. Ik ben oprichter van The Flow en geef persoonlijke coaching sessies voor iedereen die geïnteresseerd is in het (her) ontdekken van zijn of haar eigen unieke flow; de compassievolle stem van wijsheid, overvloed en vreugde van het authentieke grootse bewustzijn, de Ziel.

Ja, ik begeef me op vele terreinen tegelijk. Het is duidelijk mijn passie om mijn bezieling te ervaren en tot expressie te brengen in alle facetten van het leven.

 Thijs Willekes