Flow Sessions 2017-05-08T09:34:20+00:00

Thijs banner transp

” Her love was the ocean…
not everyone could handle the waves & that’s okay.”

Flow Sessions | individueel

Een Flow Session is een ode aan jezelf. Niet omdat het moet, of omdat er per se iets mis moet zijn in je leven, maar simpelweg uit liefde voor jezelf. Wat kenmerkt een Flow Session? Alles wat jou op dat moment bezig houdt, alles wat voor jou belangrijk is, komt aan de orde. Compassie, helderheid, bekrachtiging en nieuwe potentiëlen ontdekken, zijn onder andere ingrediënten van een Flow Session. Een Flow Session kan tal van onderwerpen beslaan. Of het nou gaat over je carrière, geld of over andere persoonlijke onderwerpen, een Flow Session helpt je jouw eigen connectie met jouw grootse bewustzijn, jouw Ziel te maken en te versterken, waardoor de Flow van eigen wijsheid aangeboord wordt en er onmiskenbare helderheid ontstaat.

Wanneer je middels – onder andere – The Flow of Breathing connectie maakt met jouw grootse bewustzijn, jouw Ziel, ontstaat er direct een grote shift in je realiteit. De frequentie die door de connectie toegestaan wordt is vele malen hoger dan wanneer je bezig gehouden wordt door de duale chaos en angst vanuit het hoofd. Jezelf toestaan om meer en meer in de stroom van deze hoge frequentie te zijn verandert letterlijk de kwaliteit van leven. Doordat je meer gaat operen vanuit je geëxpandeerde bewustzijn zal angst, twijfel en tekort, adem voor adem plaats gaan maken voor helderheid, kracht, vreugde en overvloed.

Een individuele Flow Session kan zowel per telefoon of skype, maar kan ook ‘live’. Net wat jouw voorkeur heeft en net wat praktisch gezien het beste uitkomt.

Praktische informatie
Duur: anderhalf uur
Kosten: 125,- euro (inclusief 21% BTW)
Meer info: theflow@thijswillekes.nl

Business in Flow 2.0 | groepsverband

Veel bewuste mensen ervaren het als steeds uitdagender om voor een ‘baas’ te werken. Een 9 tot 5 baan op kantoor lijkt vaak niet meer passend te zijn wanneer je toestaat om meer en meer in de stroom van jouw grotere bewustzijn te leven. Business in Flow 2.0 zijn bijeenkomsten waarin we met een groepje mensen samenkomen die allemaal geïnteresseerd zijn in zelfstandig ondernemen op een nieuwe manier. Hoe werkt bewust ondernemen? Wat kom je tegen op jouw ‘ondernemingsweg’? En in welke facetten van jouw onderneming bemerk je dat door stagnatie de Flow niet geheel toegestaan en ervaren kan worden? Dit soort thematieken en nog veel meer onderwerpen staan centraal tijdens deze bijeenkomsten. Wil je de Business in Flow 2.0 liever in een persoonlijke setting? Mail mij voor het maken van een afspraak.

Praktische informatie
Duur: één dag

Kosten: 200,- euro (exclusief 21% BTW)
Meer info: theflow@thijswillekes.nl

The Flow Meetings | groepsverband

Door het jaar heen organiseer ik regelmatig Flow Meetings (workshops). Dit zijn als het ware Flow Sessions – soms met een specifiek thema en soms niet – maar dan met een groep of groepje bewuste mensen bij elkaar. Daar waar het soms fijn is om één op één bij elkaar te zijn, heeft samenkomen in een groep ook hele mooie eigen kwaliteiten. Elkaar ontmoeten en ‘en groupe’ connectie maken is altijd een waanzinnig vreugdevolle ervaring. Wanneer een groep of groepje mensen ieder voor zich connecten met het eigen grootse bewustzijn, de Ziel, ontstaat er in de ruimte een waanzinnige creatieve Flow die er voor zorgt dat helderheid, vreugde en bekrachtiging door ieder voor zich beleefd en gevierd kan worden.

Praktische informatie
Duur: één dag of een weekend

Kosten: afhankelijk van workshop
Meer info: theflow@thijswillekes.nl

The Flow of Breathing | individueel

Wanneer je middels – onder andere – The Flow of Breathing connectie maakt met jouw grootse bewustzijn, jouw Ziel, ontstaat er direct een grote shift in je realiteit. De frequentie die door de connectie toegestaan wordt is vele malen hoger dan wanneer je bezig gehouden wordt door de duale chaos en angst vanuit het hoofd. Jezelf toestaan om meer en meer in de stroom van deze hoge frequentie te zijn verandert letterlijk de kwaliteit van leven. Doordat je meer gaat operen vanuit je geëxpandeerde bewustzijn zal angst, twijfel en tekort, adem voor adem plaats gaan maken voor helderheid, kracht, vreugde en overvloed.

Wil je meer te weten komen over The Flow of Breathing, klik dan hier.

Een individuele Flow of Breathing Session kan zowel per telefoon of skype, maar kan ook ‘live’. Net wat jouw voorkeur heeft en net wat praktisch gezien het beste uitkomt.

Praktische informatie
Duur: drie kwartier

Kosten: 80,- euro (inclusief 21% BTW)
Meer info: theflow@thijswillekes.nl